Ontdek ons uitgebreid aanbod

De artisanale producten van Chocolaterie Dossche worden uitsluitend vervaardigd met Belgische chocolade van de beste kwaliteit.

De smaken van onze pralines variëren volgens de seizoenen. Naast tijdloze klassiekers vindt u in de zomer vooral frisse en fruitige smaken, terwijl wij in de winter eerder opteren voor warme en kruidige toetsen.

Naast pralines vindt u in ons aanbod onder meer ook truffels, caraques, orangettes en tal van andere originele en seizoensgebonden chocoladeproducten die stuk voor stuk een feest zijn voor uw smaakpapillen.

U kan bij ons ook terecht voor op maat gemaakte verrassingsmanden gevuld met chocoladeproducten en andere fijne lekkernijen.

Ambachtelijk ijs

Sinds de zomer van 2022 kan u ook bij ons terecht voor ambachtelijk, huisgemaakt ijs. Het ijs is verkrijgbaar per bol (in de zomer), per liter en per halve liter (het volledige jaar door). De smaken leunen perfect aan bij onze gekende  smaken van de pralines (vb. Praliné, orangette, karamel...). De ideale verfrissing tijdens de warme zomermaanden of als dessert het volledige jaar door! 

Tijdens de zomermaanden kan u zelfs komen genieten van een hoorntje of potje van ons overheerlijke ijs op ons terras voor de winkel. 

Bedrijven

Zoekt u een originele praline voor uw restaurant, bedrijf, beurs of evenement? Wij werken voor u een uniek en gepersonaliseerd ontwerp uit. Samen met u zoeken wij de combinatie van smaak, ontwerp en verpakking die het best past bij uw bedrijf.

Chocolade op maat

U wil een geboorte, communie, verjaardag of andere gelegenheid vieren?

Samen met u werken wij een leuk idee uit om uw gasten te verwennen. Van pralines met uw eigen foto of naam tot een volledig op maat gemaakt geschenk in een aangepaste verpakking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons aanbod bevat ook huisgemaakte snoeptaarten, die volledig naar uw smaak en voorkeur worden samengesteld

Enkele foto's uit ons aanbod

Meer weten over ons?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.